feature-img

Låt oss bygga pool åt dig!

Vi är ett företag som specialiserar oss på pooler och spabad. Du som bor i Örebro med omnejd och vill bygga pool gör därför klokt i att vända dig till oss. Vi har lång erfarenhet av branschen och vet precis vad som krävs för att förse dig som ska bygga pool med en förstklassig service!

Ha det trevligt med vänner och familj

Att bygga pool kan bland mycket annat vara ett utmärkt alternativ för dig som vill kunna få en samlingspunkt där hemma där du kan spendera tid och njuta tillsammans med vänner och familj. Föredrar du en utomhuspool? Då är dessa till exempel alldeles utmärkta för varma sommardagar, somrarna som dessutom verkar bli allt varmare här i Sverige. Genom att ha en pool ute på tomten behöver du inte ta dig ner till den lokala badplatsen för att kunna svalka dig. Istället räcker det med att gå ut på verandan och hoppa direkt ner i det svalkande vattnet i din pool.

feature-img

Tillval

Hos oss finner du också flera olika typer av tillval som du kan välja till när det kommer till din pool om du så önskar. Detta handlar bland annat om snygga lampor av olika slag, linerdukar, olika typer av snygga kantstenar, trappor, och poolvärmepumpar för att hålla värmen uppe. Ett annat mycket intressant tillval är en så kallad Jet Swim. En Jet Swim förser din pool med en ström som gör att du kan simma på samma sätt som i en stor pool, dock genom att simma ”på stället” eller vad man ska kalla det. Det är en utmärkt metod för dig som vill kunna använda din pool till träning och motion. Jet Swim kan även fungera som massage.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify